ΤΑΠΟΤΕ ΧΑΛΚΙΔΑΣ

Χαλκίδα: Ο(ύ)ΤΕ στον εχθρό σου! (ΔΕΣ)

ote

Από τα ξημερώματα για δύο και τρεις ώρες περιμένουν οι Ευβοιώτες εργαζόμενοι του ΟΤΕ.

Πλέον για να εισπράξουν τη συμμετοχή του ταμείου για τα φάρμακά τους πρέπει πρώτα να πάνε στο φαρμακείο να πάρουν απόδειξη πληρωμής και ύστερα να στηθούν για ώρες στην ουρά έξω από το ταμείο τους στην Παπαναστασίου.

Γιατί όλη αυτή η ταλαιπωρία; Πολύ απλά διότι δεν μπορεί να εξυπηρετηθούν αφού υπάρχει μόνο μία υπάλληλος που εξυπηρετεί όλη την Εύβοια. Δηλαδή ένας εργαζόμενος από τον Κάβο ντόρο, θα πρέπει να φύγει από τα μεσάνυχτα, να ταξιδέψει 5 ώρες μέχρι να φτάσει Χαλκίδα και να στηθεί στην ουρά.Η λέξη “αίσχος” ακούγεται από τα στόματα όλων.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)