ΦΑΡΜΑΚΑ

Αγαπητοί συνάδελφοι

Απευθύνομαι σε εσάς και σας παρακαλώ να δημοσιεύσετε την επιστολή μου γιατί ο σύλλογός μας (Αθηνών) δεν απαντά εδώ και μήνες στα τηλέφωνά του.

Σήμερα 23 Μαρτίου πήγα στο ταμείο μας να καταθέσω τις συνταγές και τις αποδείξεις για τα φάρμακα (για να τα εισπράξουμε πότε; )

Ήμουν εκεί στις 7:25. Στις 7:30 ανοίγουν τα γραφεία και στις 7:15 είχαν σταματήσει να βγάζουν νούμερα προτεραιότητας.

Τι κάνει ένας άρρωστος που είναι στο κρεββάτι και δεν έχει κανέναν να πάει στο ταμείο; Πρέπει να πληρώνει όλη τη σύνταξη για φάρμακα; Δεν είδα να ασχολείστε με αυτό το θέμα. Η καλύτερα, δεν βαριέσαι, γέρος είναι, ασ' τον να πεθάνει, γλιτώνουμε και τα φάρμακα και τη σύνταξη.

Μένω εκτός Θεσσαλονίκης, δεν έχω μεταφορικό μέσο. Η συγκοινωνία δεν είναι καλή. Μόνο για να πάω έδωσα 35 ευρώ και ταλαιπωρήθηκα, χωρίς να είναι βαρύς χειμώνας.

Κάντε κάτι σας παρακαλώ, νομίζω και άλλοι διαμαρτύρονται δικαίως.

Σας ευχαριστώ

Κωνσταντούλα Γρηγοριάδου

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)