Λάφκα - Δώρα Χριστουγέννων - Δημοκρατία

1. ΛΑΦΚΑ

Το Α΄ κλιμάκιο του Ελεγκτικού Συνεδρίου (πράξη 27/2004), έκρινε ότι οι διατάξεις βάσει των οποίων θεσπίστηκε και διατηρείται σε ισχύ (Ν. 2084/92, 2592/98 και 3234/04) , η παρακράτηση από τις συντάξεις που καταβάλλει το Δημόσιο κ.λ.π. ορισμένου ποσού (ΛΑΦΚΑ) υπέρ αυτού κλπ, υπό μορφή ειδικής συνταξιοδοτικής εισφοράς, αντίκειται στις διατάξεις του άρθρου 1 του Πρώτου Πρόσθετου Πρωτοκόλλου της Ευρωπαϊκής Σύμβασης για τα Δικαιώματα του Ανθρώπου (Ε.Σ.Δ.Α.) και επομένως είναι ανίσχυρες και μη εφαρμοστέες.

http://www.dsanet.gr/Epikairothta/Nomologia/es(kla)27_04.htm

2. ΔΩΡΟ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ , ΠΑΣΧΑ , Κ.Α

Επειδή το δώρο καταβάλλεται συνεχώς και αδιαλείπτως , εδώ και πάρα πολλά χρόνια , εκτός της γνωστής του νομικής κατοχύρωσης έχει καταστεί ΕΘΙΜΟ . Είναι γνωστό ότι το Έθιμο υπερισχύει του νόμου.

Ρωτώ είναι νόμιμη η εξαφάνισή του , από την μισθοδοσία ?

3. ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

Για ποια Δημοκρατία μιλάνε όταν συνεχώς εκβιάζουν τον πολίτη , εχθές εκβίασαν και τους βουλευτές «αν δεν ψηφίσετε το νομοσχέδιο πάω σε εκλογές» , αποφασίζουμε και διατάσσουμε ότι άλλοι Έλληνες είναι οι Δημόσιοι υπάλληλοι και άλλοι οι Ιδιωτικοί και επομένως καταργούμε το άρθρο 4 του συντάγματος.

Ευχαριστώ

Δημήτρης Κ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)