«Άστραψε» ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας.

Ο κ. Σχοινιωτάκης μίλησε για «λεηλασία» του Δημοσίου «από άπληστους πολιτικούς που πλούτισαν με τις αχρείες μίζες-προμήθειε που ενθυλάκωναν πολλών εκατομμυρίων ευρώ»
Ο γενικός Επίτροπος κάνει λόγω για αναγκαία μέτρα που πρέπει να λάβει η κυβέρνηση και να υποστεί ο Ελληνικός λαός εξαιτίας αυτών των πολιτικών. « Εάν επέστρεφαν τα «κλεμμένα» στον κρατικό κουρβανά, τότε η κυβέρνηση δεν θα ετίθετο υπό επιτήρηση της τρόικας και ο ελληνικός λαός δεν θα ήταν υποχρεωμάνος με τα μέτρα του παρόντος σχεδίου νόμου να στερηθεί μισθούς και συντάξεις του, σε ορισμένες περιπτώσεις μέχρι και 25% και να ωθείται στν οικονομική εξαθλίωση και την αυτοχειρία, επειδή κάποιοι επίορκοι πολιτικοί και οι παρέες τους, που ο λαός του εμπιστεύετικε τη διαχείρηση του ιερού δημόσιου χρήματος και της ακίνητης περιουσίας (…) δεν τα σεβάστηκαν αλλά τα λεηλάτησαν και εξαθλίωσαν την ζωή των Ελλήνων που του ανάδειξαν κυβερνήτες αυτού του δύσμοιρου λαού»
Από τα Επίκαιρα (τευχος 37)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)