ΕΦΑΡΜΟΣΤΙΚΟΣ ΝΟΜΟΣ ΓΙΑ ΚΥΡΙΕΣ & ΕΠΙΚΟΥΡΙΚΈΣ ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

Συνάδελφοι, την ώρα που η κυβέρνηση με to psi μπουκώνει με χρήμα ντόπιους και ξένους τραπεζίτες και παραδίδει υποθηκευμένη τη χώρα και το λαό της, βορρά στις ορέξεις των απανταχού κεφαλαιοκρατών, κομπορρημονεί ανέξοδα, μέσα από τα παπαγαλάκια της στα ΜΜΕ, ότι το κάνει για το καλό μας, για την ανάπτυξη, για το έθνος.
Την ίδια ώρα που ξεχαρβαλώνει τελείως το κοινωνικοασφαλιστικό σύστημα, και νομοθετεί και άλλες περικοπές στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, κατάργηση δημόσιων δομών υγείας και νοσοκομείων, εξασφαλίζοντας συνθήκες μεσαίωνα και μισθούς πείνας για τους εργαζόμενους, χρεοκοπώντας στην κυριολεξία εργαζόμενους και συνταξιούχους καμώνεται πως μας σώζει.
Την ίδια ώρα που με τον εφαρμοστικό νόμο ( ψηφίζεται αύριο ), θάβει κύριες και επικουρικές συντάξεις σκοπεύοντας να βάλει την ταφόπλακα κατά τον Ιούνιο, σύμφωνα και με τις προβλέψεις του νέου μνημονίου, καταργώντας στην ουσία την επικουρική σύνταξη και οδηγώντας τις κύριες στα 360ευρώ, παινεύεται ξεδιάντροπα ότι το κάνει για την ανταγωνιστικότητα, για την εξασφάλιση της νέας γενιάς.
Ε, λοιπόν είναι ώρα, αν δεν έχουμε αργήσει κιόλας, να τους σταματήσουμε, να τους στείλουμε στα τσακίδια για να μπορέσουμε να ζήσουμε με στοιχειώδη αξιοπρέπεια, για να μπορούμε να κοιτάμε τα παιδιά μας στα μάτια, για να μην ζήσουμε την τραγικότητα, να είμαστε η μοναδική γενιά που τα παιδιά μας θα ζήσουν όχι απλώς χειρότερα από εμάς, αλλά κυριολεκτικά σε συνθήκες εξαθλίωσης, φτώχειας, δυστυχίας και ανέχειας.
Όλοι λοιπόν αύριο Τετάρτη από το πρωί στο δρόμο, να αντισταθούμε στην κόλαση που μας ετοιμάζουν, να διεκδικήσουμε όλα όσα δικαιούμαστε. Όλοι στις 11.00 στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας των συνεργαζόμενων συνταξιουχικών οργανώσεων στο Υπουργείο Εργασίας ( Σταδίου 23 ), όλοι αύριο το απόγευμα στις 5.00 στην Ομόνοια στο Συλλαλητήριο του ΠΑΜΕ, ενάντια στους εφαρμοστικούς νόμους του μνημονίου.
Συνδικαλιστική ενότητα Συνταξιούχων ΟΤΕ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)