ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΣΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΕΡΓΑΣΙΑΣ

ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΗ ΕΝΟΤΗΤΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ (Σ.Ε.Σ. Ο.Τ.Ε)

Αθήνα 20/12/2012

Συνάδελφοι,

Μια απλή ανάγνωση στο μνημόνιο 2, που ψηφίστηκε την προηγούμενη Κυριακή 12/2/2012 και μάλιστα κάτω από την κατακραυγή σύσσωμου του Ελληνικού λαού, όπως αυτή εκφράστηκε μέσα από τα μεγαλειώδη συλλαλητήρια, καταδεικνύει με τον πιο ξεκάθαρο τρόπο, τις στοχεύσεις και την τύχη που επιφυλάσσουν για όλους τους εργαζόμενους και για μας τους συνταξιούχους Κυβέρνηση, Τρόϊκα και Ε.Ε.

Δεν αναφερόμαστε συνάδελφοι μόνο στην για τρίτη φορά!!! μείωση των κύριων και επικουρικών μας συντάξεων, ήδη νομοθετείται στη Βουλή με τη διαδικασία του κατεπείγοντος μείωση κατά 12% των κύριων συντάξεων άνω των 1.300 ευρώ και κατά 20% των επικουρικών άνω των 300 ευρώ, αλλά και στη δέσμευσή τους, μέσα από το μνημόνιο 2, για «νέο ιδιωτικό σύστημα επικουρικών συντάξεων με ατομικούς λογαριασμούς » και μάλιστα χωρίς την παραμικρή εγγύηση για τη σύνταξη που θα αποδοθεί, πράγμα που σημαίνει ότι οδηγούμεθα στην πλήρη κατάργηση των επικουρικών συντάξεων.

Αναφερόμαστε επίσης και στο νέο ασφαλιστικό που δρομολογήθηκε για εντός του 2012, πάλι με πρόνοια του μνημόνιου 2, όπου όχι μόνο θα έχουμε και άλλη, για τέταρτη φορά!!! μείωση της κύριας σύνταξής μας, αλλά θα μας φτάσουν, αν τους αφήσουμε στα 360 ευρώ, μιας και η Κυβέρνηση για το μόνο που εγγυάται είναι η βασική σύνταξη των 360 e, όπως αυτό νομοθετήθηκε με το Ν 3863/10.

Συνάδελφοι μετά από τα παραπάνω είναι ανάγκη να συνειδητοποιήσουμε ότι τα περιθώρια αυταπατών και εφησυχασμού τελείωσαν για όλους μας. Είναι επιτακτικά αναγκαίο να σημάνει για όλους μας μαζικός Συναγερμός,Ξεσηκωμός παντού. Κανείς δεν μπορεί πια, να λογαριάζει ότι θα την γλυτώσει από μόνος του!. Ή όλοι μαζί θα σωθούμε ή όλοι μαζί θα χαθούμε.

Γι’ αυτό όλοι την Τετάρτη 22/2/2012, ώρα 11.00 μπροστά στο Υπουργείο Εργασίας, Σταδίου 23 στην Αθήνα, στη Συγκέντρωση Διαμαρτυρίας που διοργανώνουν οι Συνεργαζόμενες Συνταξιουχικές Οργανώσεις.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)