ΠΡΟΣΟΧΗ

Επιτροπή Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων ΟΤΕ - Κάλεσμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ – ΚΑΛΕΣΜΑ

• ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ – ΤΡΟΪΚΑΝΟΙ - ΤΟΚΟΓΛΥΦΟΙ & ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ & ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΟΙ ΣΥΜΜΑΧΟΙ ΤΟΥΣ ΜΑΣ ΠΥΡΟΒΟΛΟΥΝ 2 ΧΡΟΝΙΑ ΤΩΡΑ!

• ΜΑΣ ΒΡΙΖΟΥΝ , ΜΑΣ ΣΥΚΟΦΑΝΤΟΥΝ, ΜΑΣ ΤΡΟΜΟΚΡΑΤΟΥΝ ΓΙΑ ΝΑ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΑΝΕΝΟΧΛΗΤΟΙ

• ΛΗΣΤΕΥΟΥΝ ΤΟΥΣ ΚΟΠΟΥΣ, ΤΙΣ ΕΛΠΙΔΕΣ ΜΑΣ, ΤΟ ΜΕΛΛΟΝ ΤΩΝ ΠΑΙΔΙΩΝ ΜΑΣ!

• ΑΦΟΥ ΚΑΤΑΛΗΣΤΕΨΑΝ ΤΙΣ ΕΙΣΦΟΡΕΣ ΤΩΝ ΤΑΜΕΙΩΝ ΜΑΣ ΕΡΧΟΝΤΑΙ ΤΩΡΑ ΝΑ ΜΑΣ ΠΕΙΣΟΥΝ ΟΤΙ ΛΕΦΤΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ !!

• ΓΙΑ ΝΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΝ ΝΑ ΜΑΣ ΚΛΕΒΟΥΝ ΜΙΣΘΟΥΣ & ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ

• ΓΙΑ ΝΑ ΜΕΤΑΤΡΕΨΟΥΝ ΤΗ ΣΥΝΤΑΞΗ ΜΑΣ ΣΕ ΒΟΗΘΗΜΑ & ΕΛΕΗΜΟΣΥΝΗ & ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ ΣΕ ΣΤΡΑΤΙΕΣ ΑΝΕΡΓΩΝ & ΜΕΤΑΝΑΣΤΩΝ

Συνάδελφοι, –σσες συνταξιούχοι,

ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ

ΝΑ ΟΡΓΑΝΩΘΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΔΡΑΣΟΥΜΕ, ΝΑ ΑΝΤΙΣΤΑΘΟΥΜΕ

ΣΕ ΚΑΘΕ ΧΩΡΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΛΑΔΟ, ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΟΛΗ

ΟΛΟΙ ΣΤΗ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗ ΣΤΟ ΠΟΛΙΤΙΣΤΙΚΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΟΤΕ
(Γ΄ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ) ΤΗΝ ΤΕΤΑΡΤΗ 01/02/12, 10,30 ΠΜ



Με συναδερφικούς χαιρετισμούς,
Επιτροπή Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων ΟΤΕ


Επιτροπή Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων ΟΤΕ - Επιστολή πρός ΠΣΣ-ΟΤΕ

Προς: Προεδρείο και μέλη Δ.Σ. Παν. Συλ. Συνταξιούχων ΟΤΕ
Αγαπητοί συνάδελφοι

Όπως σας είναι γνωστό, κατά το παρελθόν είχε τεθεί το θέμα της δημοκρατίας και της αποτελεσματικότητας στη λειτουργία του Συλλόγου Συνταξιούχων του ΟΤΕ.
Δυστυχώς η μέχρι τώρα έμπρακτη απάντηση σας είναι αρνητική. Αυτό είχε και έχει σαν αποτέλεσμα την απομάκρυνση, από τη ζωή και τη δράση του Συλλόγου, της συντριπτικής πλειοψηφίας των συναδέλφων μας.
Σήμερα, όπου οι πολιτικές που ασκήθηκαν και θα ασκηθούν για πολλά χρόνια ακόμη, κατέστησαν τους συνταξιούχους τα κύρια θύματα της πιο βάρβαρης και ληστρικής επίθεσης, όχι μόνο στο εισόδημά τους αλλά στην ίδια τους τη ζωή, έπρεπε να είχατε αντιληφθεί την ανάγκη αλλαγής της πρακτικής που ακολουθούσατε μέχρι τώρα.
Έπρεπε να είχατε προχωρήσει σε όλες εκείνες τις ενέργειες που θα ενεργοποιούσαν και θα συσπείρωναν όλους τους συναδέλφους σε μια ενωτική και αγωνιστική αντίδραση, μαζί και με τους συναδέλφους-συνταξιούχους άλλων χώρων και παράλληλα θα έπρεπε να είχατε προχωρήσει σε μια σειρά από δράσεις που θα πρόσφεραν λύσεις σε μικρά και μεγάλα προβλήματα που αντιμετωπίζουμε όλοι μας.
Αυτή σας η αδράνεια και αναποτελεσματικότητα, όπως είναι φυσικό, έχει δημιουργήσει έντονο προβληματισμό σε μεγάλη μερίδα συναδέλφων, οι οποίοι στρέφονται πλέον σε αναζήτηση άλλων πιο σύγχρονων λύσεων. Στο πλαίσιο αυτής της αναζήτησης και του προβληματισμού, έγιναν συζητήσεις (σε κεντρικό και περιφερειακό επίπεδο), έξω και πέρα από σκοπιμότητες και κομματικές λογικές, οι οποίες συνέκλιναν αβίαστα στην απόφαση να αναζητηθεί άλλη έκφραση και άλλη πρακτική στην
λειτουργία του φορέα που εκπροσωπεί τους συναδέλφους. Έξω λοιπόν και από διασπαστικές λογικές, εξουσιοδοτήθηκε μία προσωρινή Γραμματεία να απευθυνθεί σε σας, προκειμένου να έχει την άποψή σας για το αν προτίθεστε να προχωρήσετε σε οργανωτικές και λειτουργικές αλλαγές, όπως καθιέρωση απλής αναλογικής που θα δίνει τη δυνατότητα έκφρασης όλων των συναδέλφων στα όργανα του συλλόγου καθώς και σε μια σειρά άλλων καταστατικών αλλαγών, στην κατεύθυνση εκσυγχρονισμού
της δράσης μας, με στόχο την αγωνιστική ενεργοποίηση των συναδέλφων.

Συνάδελφοι

Θα θέλαμε άμεσα μία κατ΄ αρχήν θέση σας σ΄όλα τα παραπάνω. Σε περίπτωση που δεν μας απαντήσετε ή δεν μας καλέσετε άμεσα (μέσα σε 10 ημέρες), θα θεωρήσουμε αρνητική την απάντησή σας και θα προχωρήσουμε σε αναζήτηση άλλης οργανωτικής δομής, όπου θα μπορούν όλοι οι συνάδελφοι να εκφραστούν και παράλληλα ο συλλογικός τους φορέας να είναι έκφραση στην πράξη της συναδελφικής αλληλεγγύης, που τόσο ανάγκη έχουμε σήμερα όλοι μας.

Συναδελφικά

Για την Επιτροπή Πρωτοβουλίας Συνταξιούχων ΟΤΕ

ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΣ Κ. Τηλ. 6977204175
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΟΥ Δ. Τηλ 6974398555
ΜΠΡΟΦΑΣ Π. Τηλ 6974816778
ΜΑΡΜΑΡΙΝΟΣ Δ. Τηλ 6974831170
ΚΑΝΑΣ Γ. Τηλ 6974880516

2 σχόλια:

  1. Η κίνηση - πρωτοβουλεία, όπως εξελίχθηκε νομίζω ότι πρέπει να ενδυναμωθεί με όλους τους συνταξιούχους και πρέπει να ενημερωθούν άμεσα όλοι, γι αυτήν. Επειδή πιστεύω ότι μόνο αχειραγώγητη από κόμματα και συνδικάτα η κίνηση αυτή θα έχει και μαζικότητα, γι αυτό θα πρέπει να αποφύγουμε ΛΑΘΗ ΤΟΥ ΠΑΡΕΛΘΟΝΤΟΣ. Εμπιστεύομαι ένα απροστάτευτο, ακηδεμόνευτο και αφθόρμητο κίνημα, έξω από τα υφιστάμενα κόμματα της Βουλής. Αυτά με τον τρόπο τους έπαιξαν μέχρι σήμερα το παιχνίδι της υποδούλωσης μας, οικονομικής και εθνικής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συνάδελφοι, θα ήθελα εδώ να πω τι μου άρεσε και τι όχι στην σημερινή μας συνάντηση.
    Μου άρεσε που επιτέλους αρχίσαμε να ξυπνάμε, ώστε να μπορέσουμε να ενώσουμε τις φωνές μας και τις δυνάμεις μας για να αποτρέψουμε αυτή την αρπαγή της σύνταξής μας και όχι μόνο.
    Δεν μου άρεσε καθόλου, η ύπαρξη πρώην συνδικαλιστών, ο τρόπος που μίλαγαν με όρους που αντιπαθώ αφάνταστα και ο "ψιλοτσαμπουκάς" που πήγε να γίνει μερικές φορές μεταξύ τους.
    Ακόμη δεν μου άρεσε η βαβούρα που έκαναν αρκετοί συνάδελφοι στο πίσω μέρος της αίθουσας, πράγμα που δείχνει ότι σε αρκετούς θα φτάνει και θα περισσεύει η σύνταξή τους όταν θα γίνει σε λίγο καιρό 350 περίπου ευρώ.
    Ο "ωχαδερφισμός" του Έλληνα είναι αυτός που τον κρατάει στη μιζέρια του και το "εγώ θα βγάλω το φίδι από την τρύπα;".
    Ευχαρίστως θα συμμετάσχω σε ότι πρόκειται να ξεκινήσει, αρκεί να μην παίρνει αποφάσεις και να μην έχει καθοριστικό ρόλο ΟΥΤΕ ΕΝΑΣ ΠΡΩΗΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΗΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)