ΕΚΛΟΓΕΣ

Συνάδελφοι πέρασαν 3 χρόνια από τις προηγούμενες εκλογές.

Από τότε μέχρι σήμερα άλλαξαν πολλά.

Το κυριότερο για εμάς τους συνταξιούχους, είναι η δραστική μείωση των συντάξεων (μέχρι και 25% φτωχότεροι).

Συνάδελφοι οι εκλογές αυτές είναι διαφορετικές (όπως και η προηγούμενη εκλογική αναμέτρηση, μόνο που δεν το ξέραμε, μια που η τότε κυβέρνηση μας έκανε 25% πλουσιότερους!)

Στο τέλος αυτής της τριετίας ίσως η σύνταξή μας, να είναι η μισή, απ’ αυτή που παίρναμε.

Φυσικά με τις ευλογίες των μπλε και πράσινων “συνδικαλιστών μας”.

Όλοι αυτοί που σχίζουν δήθεν τα ρούχα τους όταν του πεις για παραταξιακά ψηφοδέλτια.

Ένα παράδειγμα για το πώς λειτουργούν κάποιοι “συνδικαλιστές”.

Σε πρόταση συναδέλφου για κοινούς αγώνες με τους εν ενεργεία συναδέλφους, κάποιοι πράσινοι του Δ.Σ των συνταξιούχων του λένε, “τι σε νοιάζει εσένα, γιατί ανακατεύεσαι? ασ’ τους να του ξεμπροστιάσουμε.” (τους μπλε εννοούσε).

Οι μπλέ με τη σειρά τους δεν κάνουν τίποτα, περιμένουν πότε θα πέσει η πράσινη δεξιά κυβέρνηση, για να έρθει η μπλε δεξιά, με τους δικούς της ανίκανους και κλέφτες πολιτικούς.

Τα παραπάνω ευτυχώς, αφορούν μια μειοψηφία υποψηφίων .

Αυτούς να τους μαυρίσουμε.

Μαζί με τους παραπάνω να μαυρίσουμε και τους διακοσμητικούς, (αυτοί που εκλέγονται λόγω του εκλογικού συστήματος, δηλαδή των πολλαπλών ψήφων που ευνοεί την ομαδοποίηση, και που σκοπό έχει να δημιουργεί πλειοψηφίες)

Ας ρωτήσουμε, ποιοι δουλεύουν (για τον σύλλογο όχι για τον εαυτό τους), ποιοι ήταν θετικοί, ποιοι προσπάθησαν.

Ας ξανά διαβάσουμε την εφημερίδα μας, λέει πολλά.

Τέλος ας μαυρίσουμε τους καίσαρες, και αυτούς που νομίζουν ότι ο σύλλογος είναι το μαγαζί τους.

Υπάρχουν αξιόλογα άτομα (και νέα) σε όλα τα κόμματα, που έχουν όρεξη για προσφορά, χωρίς χρωματιστά φίλτρα, αυτούς να ψηφίσουμε.

Το οφείλουμε στον εαυτό μας, στα παιδιά και στα εγγόνια μας.

Συναδελφικά

Ηρακλής Ζωγραφάκης.

Ηράκλειο Κρήτης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)