ΑΓΝΟΙΑ ή ΜΕΘΟΔΕΥΣΗ;

ΑΝΤΙΚΑΤΑΣΤΑΤΙΚΟΣ ο τρόπος ψηφοφορίας της περιφέρειας, που ορίζει το υπ’ αρ. 9 πρακτικό της Κ.Ε.Ε (Κεντρική Εφορευτικής Επιτροπής ) της 6-4-2011.

Αυτό γνωμοδότησε ο νομικός μας σύμβουλος (παρακάτω η γνωμάτευση).

Σύμφωνα με το παραπάνω πρακτικό, τα ψηφοδέλτια που αφορούν τα όργανα της περιφέρεια θα αποστέλλοντα στην Κ.Ε.Ε και στην συνέχεια θα τα επέστρεφαν στις Π.Ε.Ε (Περιφερειακές Εφορευτικέ Επιτροπές).

Η παραπάνω ήταν πρόταση του απερχόμενου Δ.Σ.

Ελπίζω να έχουμε κάποια εξήγηση από τους υπεύθυνους, αν υπάρχουν?

κλικ στα παρακάτω

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)