Παγκρήτια συγκέντρωση διαμαρτυρίας όλων των συνταξιούχων στα Χανιά, 7 Δεκεμβρίου 2010

Κλικ εδώ.

2 σχόλια:

 1. ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΜΕ ΟΛΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΡΟΝΤΟΦΩΝΑΞΟΥΜΕ ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ ΦΕΡΤΕ ΠΙΣΩ ΤΑ ΚΛΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΡΩΤΑ ΚΑΙ ΤΟ ΑΙΜΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ ΠΟΥ ΕΔΩ ΚΑΙ50 ΧΡΟΝΙΑ ΤΡΩΤΕ ΚΑΙ ΠΙΝΕΤΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΝΤΡΕΠΕΣΤΕ ΔΕΝ ΤΑ ΦΑΓΑΜΕ ΜΑΖΙ Κ ΠΑΓΚΑΛΕ ΜΕ ΕΤΗΣΙΟ ΕΙΣΟΔΗΜΑ 640 ΧΙΛΑΔΕΣ ΕΥΡΩ ΚΑΙ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΘΕ ΦΟΡΑ ΓΟΥΡΟΥΝΙΑ ΤΗΣ ΕΞΟΥΣΙΑΣ
  ΓΙΑΝΝΗΣ ΠΑΥΛΙΔΑΚΗΣ

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Η ΔΙΑΣΠΑΣΗ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΠΟΥ ΑΠΕΙΚΟΝΙΖΕΤΑΙ ΣΕ ΚΑΘΕ ΠΕΔΙΟ ΤΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗΣ ΜΑΣ ΖΩΗΣ ..ΑΠΟ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΡΓΑΤΗ....ΔΕΝ ΑΦΗΝΕΙ ΠΕΡΙΘΩΡΙΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΕΠΟΥΣΑ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ .Ο ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΣ ΔΕΝ ΣΚΕΦΤΕΤΑΙ ΤΟΝ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΟ ΧΩΡΙΣΤΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ , ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΕΙΣ , ΧΩΡΙΣΤΕΣ ΨΥΧΑΓΩΓΙΕΣ ΜΕ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΟΙ ΧΑΜΕΝΟΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΠΙΟ ΛΙΓΟΙ ΚΑΙ ΟΙ ΠΙΟ
  ΑΔΥΝΑΤΟΙ . ΤΩΡΑ ΤΑΧΑ ΜΟΥ ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΜΙΑΣ ΨΗΦΟΦΟΡΙΑΣ ΠΟΥ ΓΙΑ ΞΕΦΥΓΟΥΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΟΥΣΙΑ ΔΙΝΟΥΝ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΧΡΟΙΑ ...Ε ΚΑΙ???????
  ΚΑΛΗ ΥΓΕΙΑ

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)