ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ

ΚΕΦΑΛΙΚΟΣ ΦΟΡΟΣ
Αφού έφαγαν, αφού ήπιαν, αφού έκλεψαν, -την εφορία μόνο; - (ότι είναι νόμιμο είναι και ηθικό) αποφάσισαν να επιβάλουν Κ.Φ στους ....... Έλληνες
Το 75% αυτών που θα πληρώσουν Κ.Φ είναι υπάλληλοι.
Όχι για να καταλάβουν οι ?, ότι δεν μπορεί η δεξιά να είναι φιλολαϊκή.
Δεν τολμά να τα βάλει με το κεφάλαιο.
Γιατί απ΄αυτό εξαρτάται, & και από τους μερικούς ? εργατοϋπαλλήλους.

3 σχόλια:

  1. ΝΑ ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!!
    ΠΩΣ ΑΛΛΙΩΣ ΘΑ ΟΛΟΚΛΗΡΩΣΕΙ ΤΟ ΘΕΑΡΕΣΤΟ ΕΡΓΟ ΤΗΣ Η ... ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ??
    ΑΝ ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΡΕΙ ΑΠΟ ΤΟ ΛΑΟ, ΠΩΣ ΘΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΓΛΥΤΩΝΕΙ ΦΟΡΟΥΣ Ο ΒΟΥΛΓΑΡΑΚΗΣ ΜΕ ΤΙΣ OFFSORE ΕΤΑΙΡΕΙΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΧΤΙΖΕΙ ΒΙΛΕΣ Ο ΜΑΓΓΙΝΑΣ ΜΕ ΑΔΕΙΑ ΓΙΑ ΚΑΝΤΙΝΑ?
    ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ .. ΡΕ ΓΑΜΩΤΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο κεφαλικος φόρος ανακοινώθηκε ήδη.
    Αυξήσεις για φέτος 0% για τους συνταξιούχους άνω των 1100€ (μικτά).

    Οι συνταξιούχοι λοιπόν των 1101€, είναι πλούσιοι και δεν χρειάζονται αυξήσεις. Αυτή είναι η ΔΕΞΙΑ!!! ΛΕΦΤΑ με τη σέσουλα στους Τραπεζίτες, μηδενική αύξηση στους συνταξιούχους.
    Να δούμε τώρα τι θα κάνει ο Σύλλογός μας.
    Θα δραστηριοποιηθείτε επιτέλους προς όφελος των μελλών μας?
    ΓΑΖΑΝΑΚΗΣ ΝΙΚΟΣ
    ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΟΙ ΕΤΗΣΙΕΣ ΑΠΩΛΕΙΕΣ ΓΙΑ 818.000 ΑΤΟΜΑ
    500 ευρώ η ληστεία για την ώρα

    Με βάση την εισοδηματική πολιτική για το τρέχον έτος 818.000 μισθωτοί και συνταξιούχοι με μεικτές μηνιαίες αποδοχές, οι πρώτοι πάνω από 1.700 ευρώ και οι δεύτεροι πάνω από 1.100 ευρώ, δεν θα λάβουν αύξηση ούτε ένα ευρώ. Πρόκειται για 478.000 εργαζομένους στο Δημόσιο και για 340.000 συνταξιούχους. Λόγω της ακύρωσης των αυξήσεων, κατά μέσο όρο ο καθένας χάνει 500 ευρώ τον χρόνο ή 35 ευρώ τον μήνα. Κι αυτό τη στιγμή που τους τελευταίους έξι μήνες οι ανατιμήσεις μόνο στα βασικά είδη διατροφής έχουν επιβαρύνει τη μηνιαία δαπάνη των νοικοκυριών με 46 ευρώ.

    ΑΠΟ ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟ
    Στο συρτάρι και νέο πακέτο μέτρων

    Στο συρτάρι βρίσκεται ένα άλλο πακέτο εισπρακτικών μέτρων, που τον Σεπτέμβριο ανάλογα με τις εξελίξεις στην οικονομία και στο μέτωπο του προϋπολογισμού θα αποφασιστεί αν θα τεθούν σε εφαρμογή. Μεταξύ αυτών περιλαμβάνεται η κατάργηση της αυτοτελούς φορολόγησης αμοιβών και το ψαλίδισμα φοροαπαλλαγών, η αύξηση του φορολογικού συντελεστή για ακίνητα μεγάλης αξίας, η αύξηση του ειδικού φόρου κατανάλωσης στα υγρά καύσιμα και η επιβολή έκτακτης εισφοράς στα κέρδη των επιχειρήσεων. Ο υπουργός Οικονομίας δήλωσε χαρακτηριστικά ότι «δεν μπορεί και να εγγυηθεί ότι δεν θα χρειαστούν και άλλα νέα μετρα».

    Οι 6 «Αθλοι» της νέας διακυβέρνησης

    1 Ληξιπρόθεσμα χρέη
    Το Δημόσιο αδυνατεί να εισπράξει ακόμη και τους βεβαιωθέντες φόρους από τους ελέγχους της εφορίας, σύμφωνα με την έκθεση του Ελεγκτικού Συνεδρίου, για καταλογισθέντα ποσά φόρων, τελών και λοιπών δημόσιων εσόδων την περίοδο 2003-2007.

    35 δισ. η μαύρη τρύπα

    2 Φόροι που δεν εισπράχθηκαν

    Σύμφωνα με τις δηλώσεις του υπουργού Οικονομίας, Γ. Παπαθανασίου, το Δημόσιο δεν μπορεί να εισπράξει ούτε τα ληξιπρόθεσμα χρέη.

    Τώρα γίνεται προσπάθεια με τη συνδρομή συμβούλων ιδιωτών να εισπραχθεί κλάσμα του ποσού (1,8 δισ. ευρώ).

    20 δισ. η μαύρη τρύπα

    3 Φοροδιαφυγή, λαθρεμπόριο

    Ο φοροελεγκτικός και εισπρακτικός μηχανισμός είναι παράλυτος, με αποτέλεσμα η φοροδιαφυγή και το λαθρεμπόριο να οργιάζουν

    10 δισ. η μαύρη τρύπα

    4 Φορορουσφέτια στο κεφάλαιο

    Από τη μείωση των φορολογικών συντελεστών των επιχειρήσεων από το 35% στο 25% που υλοποίησε ασθμαίνων ο Γ. Αλογοσκούφης, το Δημόσιο είχε απώλειες από 5,1 δισ.

    Αλλά 3,5 δισ. υπολογίζεται το «δώρο» από τις δύο περαιώσεις εκκρεμών υποθέσεων 40.000 εταιρειών με τζίρο από 1-9 εκατ. ευρώ.

    8,6 δισ. η μαύρη τρύπα

    5 Δώρα στους μεγαλοιδιοκτήτες

    Η κατάργηση του Φόρου Μεγάλης Ακίνητης Περιουσίας, που απάλλαξε από τη φορολογία περίπου 50.000 μεγαλοϊδιοκτήτες ακινήτων και από την κατάργηση του φόρου κληρονομιάς για μεγάλες περιουσίες, ήταν άλλα δύο δημοσιονομικά αυτογκόλ της κυβέρνησης.

    400 εκ. η μαύρη τρύπα

    Κ. ΑΝΤΩΝΑΚΟΣ
    απο την εφημερίδα ΕΘΝΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)