ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ

Θεωρούμε υποχρέωση μας, να ενώσουμε τις φωνές διαμαρτυρίας μας, μαζί με τις φωνές πολλών συναδέλφων και να φωνάξουμε ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ, η κατάσταση αυτή δεν μπορεί να συνεχιστεί άλλο.

Για τους λόγους αυτούς και προκειμένου να συντονίζουμε τη δράση μας, σε συνεργασία και με τις άλλες συνδικαλιστικές παρατάξεις, αποφασίσαμε και προχωράμε στη ΣΥΓΚΡΟΤΗΣΗ ΠΑΝΕΛΛΑΔΙΚΗΣ ΠΑΡΑΤΑΞΗΣ με την ονομασία.

ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ

Με αγωνιστικούς χαιρετισμούς

Η προσωρινή συντονιστική επιτροπή.

5 σχόλια:

  1. Μπράβο συνάδελφοι, επιτέλους, θαυμάσια κίνηση, περιμένω περισσότερες λεπτομέρειες.
    Ποιοι είστε, τηλέφωνα, κ.α
    Αλέξης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΣΤΗΝ ΕΠΑΡΧΙΑ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΕΝΗΜΕΡΩΣΗ, ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΕΣ ΛΕΠΤΟΜΕΡΕΙΕΣ
    ΓΙΩΡΓΟΣ K

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ ΤΗΣ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΝΑ ΕΝΗΜΕΡΩΘΟΥΜΕ
    ΟΙ ΟΜΑΔΑ ΣΥΝΤΑΞΗΣ ΤΟΥ BLOG

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνάδελφοι της ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΣΥΝΤΑΞΙΟΥΧΩΝ ΟΤΕ,
    σας έχουμε γνωστοποίηση την ύπαρξη του Blog Τ.Σ προκειμένου να μας ενημερώνετε γρήγορα και ανέξοδα.
    Όμως δεν βλέπουμε τίποτα.
    Ούτε καν την διακήρυξη.
    Γιατί?
    Η ομάδα του Blog

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί είναι και αυτοί ίδιοι, γιατί θέλουν μόνο καρέκλα, γιατί δεν έχουν να πουν τίποτα (κόρακας κοράκου μάτι δεν βγάζει)
    Δημήτρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)