ΤΑΠ-ΟΤΕ

Σχόλια - Προτάσεις για το ΤΑΠ-ΟΤΕ

3 σχόλια:

  1. ΤΑ ΧΑΛΙΑ ΤΟΥ ΤΑΠ-ΟΤΕ

    ΔΡΑΜΑΤΙΚΗ ΕΚΚΛΗΣΗΣ ΑΠΟ ΤΗΝ ΤΡΙΠΟΛΗ
    Συνάδελφοι ………………….
    Στους νομούς Αρκαδίας, Αργολίδας, Κορινθίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας δεν υπάρχουν ΕΛΕΓΚΤΕΣ ΓΙΑΤΡΟΙ και ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ του ΤΑΠ-ΟΤΕ για την περίθαλψη των συναδέλφων, που έχουν ανάγκη, και για την είσπραξη των δαπανών που κάνουν στους γιατρούς και τις ιατρικές εξετάσεις τους. Ακόμα δεν εφοδιάζονται με συνταγολόγια και βιβλιάρια υγείας, με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζουν σοβαρότατα προβλήματα υγειονομικής περίθαλψης.
    Και ερωτά ο συνάδελφος.
    Τι θέλετε να γίνει; Πολλοί απαιτούν να κάνουμε μαχητικές συγκεντρώσεις και να αποκλείσουμε την σήραγγα στο Αρτεμίσιο και την εθνική στον ισθμό της Κορίνθου.
    Να πάμε στα κανάλια; Πείτε μας τι θέλετε να κάνουμε; …………………..
    ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΣΜΥΡΝΗΣ
    Εκπρόσωπος Περιφέρειας Τριπόλεως
    (Αναδημοσίευση από την Φωνή των Συνταξιούχων ΟΤΕ)
    (Η επιστολή αυτή είναι αναρτημένη στο ΤΑΠ-ΟΤΕ και στην Π.Δ.Ε Τρίπολης)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η κυρία Ελένη Κονοφάου, από την Αγία Παρασκευή της Αθήνας,γράφει:

    Βρίσκομαι στη δυσάρεστη θέση να αναφέρω την απαράδεκτη συμπεριφορά υπαλλήλου του ασφαλιστικού φορέα ΤΑΠ/ΟΤΕ, στις 30/12/2008 στα γραφεία της οδού Μενάνδρου. Η συγκεκριμένη υπάλληλος, η οποία εκτελούσε καθήκοντα ελεγκτή ιατρού, σε ερώτησή της σχετικά με υπερηχογράφημα γεννητικών οργάνων που προσκόμισα για θεώρηση έκρινε σωστό να με στείλει στα γραφεία του Αμαρουσίου να το θεωρήσω, καθώς στην ερώτησή της για το πότε έχει ξαναγίνει η συγκεκριμένη εξέταση και για ποιο λόγο, η απάντησή μου ήταν «πριν από έναν μήνα». Ο λόγος αναγράφεται στο βιβλιάριο στη θέση νόσημα. Η τιμωρία μου βέβαια έπρεπε να συνεχιστεί καθώς δεν υπάκουσα, με το να μου ζητήσει ιατρική βεβαίωση προκειμένου να θεωρηθεί. Πράγμα που δεν μου έχει ζητηθεί από κανέναν άλλο ελεγκτή ιατρό καθώς λόγω του νοσήματος η εξέταση γίνεται τακτικά. Ζήτησα από τη συγκεκριμένη υπάλληλο να μου δώσει τον κανονισμό που αναγράφει τις υποχρεώσεις μου σχετικά με την εν λόγω εξέταση και η απάντησή της ήταν με τόνο προκλητικό ότι δεν τον έχει. Ως ασφαλισμένη πολίτις θα ήθελα να γνωρίζω πώς διασφαλίζομαι όταν για μία εξέταση η οποία σύμφωνα με την ελεγκτή ιατρό χρειάζεται ιατρική βεβαίωση, δεν έχει αναρτηθεί σχετική ανακοίνωση και δεν έχω ενημερωθεί στο παρελθόν από αντίστοιχους ελεγκτές ιατρούς, αλλά ούτε και με κάποιο έντυπο κανονισμών το οποίο θα έπρεπε να διανεμηθεί προκειμένου να αποφεύγεται η ταλαιπωρία του φορολογούμενου πολίτη. Ακόμη και στην περίπτωση που είμαι υποχρεωμένη ως ασφαλισμένη να γνωρίζω τους κανονισμούς και τις διατάξεις του ασφαλιστικού μου φορέα, θεωρώ ότι είναι απαραίτητο να δίνονται οι απαραίτητες εξηγήσεις όταν και όποτε ζητηθεί από τους αρμόδιους υπαλλήλους. Ωστόσο η διένεξη δεν τελείωσε εκεί καθώς σε ερώτησή μου στην παραπάνω υπάλληλο για την γνωστοποίηση του ονόματός της, αρνήθηκε πεισματικά και με ύφος απαξιωτικό προς το πρόσωπό μου. Ειλικρινά η συμπεριφορά της παραπάνω υπαλλήλου δεν τιμά τον ασφαλιστικό φορέα του ΤΑΠ/ΟΤΕ καθώς σύμφωνα με μαρτυρίες συναδέλφων έχουν παρουσιαστεί πολλά κρούσματα του ιδίου «κάλλους» από την ίδια υπάλληλο.
    Απο το ΒΗΜΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Θα ήθελα να ρωτήσω κάτι. Ο πατέρας μου (συνταξιούχος ΟΤΕ) πέθανε. Ποιά είναι η διαδικασία για να μεταβιβασθεί η σύνταξη στην μητέρα μου;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)