ΚΑΤΩ ΤΩΝ 60

Έγινε σήμερα με επιτυχία στο Ηράκλειο της Κρήτης, η πρώτη συνάντηση της κίνησης “ΚAΤΩ ΤΩΝ 60”
Όλοι μαζί ομόφωνα αποφασίσαμε ότι θα αγωνιστούμε:
1. για την κατάργηση των επιπλέον εισφορών, για αυτούς που είναι κάτω των 60 ετών.
2. την γνωστοποίηση της κίνησης μας σε όλη την Ελλάδα, προκειμένου να δημιουργηθούν πυρήνες συναδέλφων (μέσω Η/Υ, τηλεφώνου κ.α)
3. την ανίχνευση των προθέσεων του συλλόγου.
Υπό συζήτηση είναι η πρόταση, αν θα πρέπει να κινηθούμε μαζί με συνταξιούχους άλλων φορέων, ΕΛΤΑ, ΔΕΗ, ΔΗΜΟΥΣ κ.α
Σε αναμονή λοιπόν της δεύτερης συνάντησης, μέχρι τότε, όλοι μαζί, να το διαδώσουμε από χείλη σε χείλη, από mail, από Blogs από Facebook , με κάθε τρόπο.

Συναδελφικά

2 σχόλια:

  1. μαζι σας συναδελφοι , στην αντιμετωπιση αυτου του αισχους που χαρακτηριζει ακομα και τους εν ενεργεια συνδικαλιστες με προσφατο παραδειγμα τα να πακετα προσφορων τηλεφωνιας -τηλεορασης που αντικαθιστουν τα παλαια μονο για τους ανω των 65
    απο ΑΝΔΡΟ ΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟΥΣ ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟΥΣ ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ συνάδελφε
    Ηρακλή Ζωγραφάκη
    Ελπίζω ο αγώνας σας να συνεχιστεί
    και να συντονισθούμε πανελλαδικά.
    Με το διαίρει και βασίλευε 65,60,55
    προσπαθούν να μας διαλύσουν.
    Ας κάνουμε μια προσπάθεια
    όλοι μαζί.
    Συναδελφικά
    Στράτος Κουλαυτάκης
    Βόλος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)