Tο ξεπούλημα του ΟΤΕ συνεχίζεται.

Κ. Καραμανλής 16/5/2008 αναφερόμενος στη συμφωνία Ελληνικού Δημοσίου και Deutsce Telekom
"Με την ενεργοποίηση της, κάθε πλευρά θα έχει το 25% συν μία μετοχή.... Επαναλαμβάνω δεν είναι στις προθέσεις της Κυβέρνησης να προχωρήσει σε περαιτέρω μείωση της συμμετοχής του Δημοσίου στον ΟΤΕ"
Γ. Αλογοσκούφης 18/6/2008 συζήτηση στη Βουλή για την ίδια συμφωνία.
"Συνειδητή μας επιλογή να επιδιώξουμε τουλάχιστον στα τρία πρώτα χρόνια λειτουργίας αυτής της στρατηγικής συμμαχίας να υπάρχει ισορροπία και στη μετοχική σύνδεση μεταξύ Ελληνικού Δημοσίου και του Στρατηγικού εταίρου"
Ένα χρόνο μετά δίδουν 5% των μετοχών του Δημοσίου στους Γερμανούς, αναιρώντας αυτά που έλεγαν πέρσι. Ενώ ακόμα εκκρεμεί η απόδοση στο ασφαλιστικό ταμείο των εργαζομένων στον ΟΤΕ το 4% που υποσχέθηκαν προκειμένου να υλοποιηθεί η εθελούσια έξοδος των 5000 περίπου υπαλλήλων του Οργανισμού. Σημειώνουμε εδώ, ότι πριν γίνει το ξεπούλημα του ΟΤΕ επανειλημμένα το κράτος είχε λάβει με ευνοϊκούς όρους Δάνεια από ξένους χρηματοπιστωτικούς οίκους μόνο με την εγγύηση του ΟΤΕ. Τώρα παρακολουθούμε ότι μετά δυσκολίας ψάχνει για δανειστές με επαχθέστατους όρους.
Νώντας Μαρνέλλος

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)