Γιατί το γέλιο κάνει καλό.

3 σχόλια:

 1. Ήταν ένας τυφλός και μπήκε κατά λάθος
  σε ένα bar για γυναίκες.
  Κάθεται και νομίζοντας ότι μιλάει στο
  barman λέει:
  - Φίλε, να σου πω το τελευταίο ανέκδοτο για Ξανθιές;
  Τον ακούει μια γυναίκα που καθόταν πιο δίπλα και του λέει:
  - Φίλε, πριν πεις το ανέκδοτο πρέπει να σου πω 5 πράγματα:...
  1) η barwoman είναι ξανθιά,
  2) η σερβιτόρα είναι ξανθιά,
  3) η κοπέλα που κάθεται αριστερά
  σου είναι 1.90, ξανθιά και έχει μαύρη ζώνη στο καράτε,
  4) η κοπέλα που κάθεται δεξιά σου είναι ξανθιά και μόλις προχθές
  αποφυλακίστηκε για φόνο και...
  5) ...κι εγώ είμαι ξανθιά...
  Λοιπόν, θέλεις να πεις ακόμη το ανέκδοτό σου;
  Και τότε της απαντάει ο τυφλός:
  - Ε, άστο...άμα είναι να το εξηγώ 5 φορές..

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 2. Θέλοντας να κάνει τον ξύπνιο ο Λουκ(ι)_ _ _ _λο(υκ)ς, ρωτά τον παππού Βουρλούμ.
  Εγώ ίδρυσα τον ΟΤΕ.
  Εγώ δεν θα αφήσω να γίνει η εθελούσια.
  Πόσο χρονών είμαι?
  Και ο πονηρός νεκροθάφτης του ΟΤΕ παππούς Βουρλούμ απαντά.
  Καμιά 70 χρονών, και αυτό γιατί στο χωριό μου έχουμε ένα μισοκούζουλο που είναι 35!
  Δίκιο έχεις, σόκαιροι (ίσοι) ήμαστε, του ανταπαντά ο ξερόλας Λ.λ.
  Ηρακλής

  ΑπάντησηΔιαγραφή
 3. Μια μέρα σκοτώθηκε μια γυναίκα που ήταν μεγάλη πολιτικός και μεγάλο στέλεχος στο κόμμα της, με υπουργεία και πολλές περγαμηνές. Όταν έφτασε στον άλλο κόσμο, την υποδέχτηκε ο Άγιος Πέτρος και της λέει:
  -"Που θα ήθελες να περάσεις την αιωνιότητα σου, στην Κόλαση ή στον Παράδεισο?"
  Εκείνη το σκέφτεται λίγο και λέει: -"Δεν είμαι σίγουρη."
  "Τότε", λέει ο Άγιος Πέτρος, "θα κάνουμε το εξής, θα περάσεις 24 ώρες στην Κόλαση και 24 ώρες στον Παράδεισο και μετά αποφασίζεις."
  Η πολιτικός συμφωνεί. Πάνε λοιπόν στην Κόλαση.
  Εκεί η πολιτικός βλέπει όλους τους πολιτικούς φίλους της που είχαν πεθάνει να παίζουν γκολφ, να ποντάρουν στο καζίνο, να πίνουν σαμπάνια, να φλερτάρουν με ωραίους άντρες και πανέμορφες γυναίκες και γενικά να διασκεδάζουν πολύ. Ακόμα και ο Διάβολος ήταν μαζί τους και κάνανε παρέα, λέγοντάς τους τα καλύτερα πρόστυχα και πικάντικα ανέκδοτα. Όλα πολύ ωραία και η πολιτικός περνούσε υπέροχα. Πριν να το καταλάβει, πέρασαν οι 24 ώρες και ήρθε ο Άγιος Πέτρος να την πάρει να πάνε στον Παράδεισο.

  Ο Παράδεισος ήταν ένα πολύ ήσυχο μέρος με ήρεμη ατμόσφαιρα, οι άγγελοι έπαιζαν γαλήνια μουσική με τις άρπες και τις λύρες τους, οι φιλόσοφοι μιλούσαν για τη ζωή και το θάνατο και όλοι μαζί συζητούσαν με τον Θεό που ήταν πολύ γλυκός κι ευχάριστος τύπος. Η πολιτικός αισθανόταν πολύ όμορφα και πριν να το καταλάβει, πέρασαν και αυτές οι 24 ώρες, ώσπου ήρθε ο Άγιος Πέτρος να τι ρωτήσει τι αποφάσισε τώρα που είδε και τα δύο μέρη. Η πολιτικός το σκέφτεται λίγο και του λέει:
  -"Ο Παράδεισος ήταν πολύ ωραίος και γαλήνιος, αλλά στην Κόλαση ήταν όλοι οι φίλοι μου και διασκέδαζαν πιο πολύ, οπότε θα προτιμήσω την Κόλαση."
  Ο Άγιος Πέτρος σέβεται την επιθυμία της και την στέλνει στην Κόλαση.
  Όμως, η Κόλαση ήταν λίγο διαφορετική τώρα, ένα διαλυμένο μέρος με αποπνικτική ατμόσφαιρα και όλοι οι φίλοι της πολιτικού δούλευαν στα κάτεργα και κουβαλούσαν τεράστιες πέτρες, ενώ και ο Διάβολος ήταν πάνω από τα κεφάλια τους και τους διέταζε συνεχώς. Η πολιτικός δυσαρεστημένη πάει και τον ρωτά:
  -"Τι έγινε εδώ; Προχθές όλα ήταν τόσο ωραία και όλοι διασκέδαζαν."
  Και ο Διάβολος της απαντά:
  -"Τότε είχαμε προεκλογική εκστρατεία, σήμερα μας ψήφισες!!!"

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Παρακαλούνται οι (ανώνυμοι) συνάδελφοι που καταθέτουν τις απόψεις τους να χρησιμοποιούν ψευδώνυμο για να διευκολύνεται ο διάλογος. Υβριστικά και εκτός θέματος μηνύματα θα διαγράφονται. Μη χρησιμοποιείτε greeklish.

Συνάδελφε συναδέλφισσα διάβασε και σχολίασε τα παρακάτω..

Αναπροσαρμογή χρηματοδότησης ΤΑΠ-ΟΤΕ (συνέχεια) _ Προτάσεις για την μορφή του αγώνα μας. (συνέχεια) _Έκτακτη συνέλευση. (συνέχεια) _Είναι καιρός? (συνέχεια) _Προσοχή στα παρακάτω Video (συνέχεια) _Βολευτές (συνέχεια) _ Να πληρώσουν οι φοροφυγάδες τα μεγάλα βάρη (συνέχεια) _ Τι συνέβη στην Αργεντινή με το ΔΝΤ. (συνέχεια) / Κακώς πήρε τα μέτρα ο Γιώργος! (Να ακυρωθούν οι περικοπές) (συνέχεια) /Οι Λετονοί δικαστές ακύρωσαν τα μέτρα του ΔΝΤ (συνέχεια) /Οι Λετονοι πήγαν στα δικαστήρια, εμείς? (συνέχεια) /ΛΑΦΚΑ- Δώρα Χριστουγέννων Πάσχα. (συνέχεια) /"Άστραψε" ο γενικός Επίτροπος Επικρατείας. (συνέχεια) /Λογαριασμός νεότητας??? (συνέχεια) /ΓΑΛΑΖΙΑ & ΠΡΑΣΙΝΑ σκάνδαλα (συνέχεια) /ΟΙΚΟΝ. ΜΕΤΡΑ, Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΣΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ (συνέχεια) - Οι καραμέλες της ντροπής (συνέχεια) - Γ. Σουρής (συνέχεια) --- ΔΕΛΤΙΑ ΤΥΠΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ (συνέχεια)